Wij zijn uw specialist op het dak

Heeft u een dakbedekking die moet worden gerenoveerd of lek is? Of wilt u uw nieuwe garage of dakkapel van een professionele finishing touch voorzien? Dakbedekking is een van de specialismen van Installatiebedrijf H.J. de Vries. We hebben mensen in dienst die het echte vakwerk op het dak in de vingers hebben.

PVC dakbedekking

Installatiebedrijf H.J de Vries is exclusief dealer voor PVC dakbedekking. Dit is een kwalitatieve en prijsgunstige manier van het bedekken van platte daken. Er zitten vele voordelen aan PVC dakbedekking. Het materiaal wordt bijvoorbeeld niet op het dak gebrand, maar verlijmd. Dit betekent dus geen brandgevaar meer bij het bedekken van uw dak.

Een PVC dak gaat minimaal 25 jaar mee en wij geven u 10 jaar garantie op een door ons gelegd PVC dak. PVC kan over een oude bitumen laag heen gelegd en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Firma H.J. de Vries is uw dakdekker én loodgieter

Of het nu gaat om PVC, bitumen daken of een ander materiaal; wij staan graag voor u klaar. Voorkom lekkages en gepaard gaande schade met een jaarlijkse dakinspectie. Ook daarvoor belt u ons.

Als specialisten in onder andere het Pluvia-systeem nemen we u ook die loodgieterswerkzaamheden graag uit handen. Het gehele werk rondom uw dak blijft bij ons in één hand. In de eigen werkplaats beschikken we over alle machines en faciliteiten om uw dakgoten op maat te maken.

dakbedekking hj de vries installatiebedrijf koudum