Een waterbesparende badkamer, omdat het kan!

Installatiebedrijf H.J. de Vries adviseert u omtrent al uw sanitair wensen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer en/of toilet.

In nauwe samenwerking met onze vaste sanitair groothandels heeft u talloze mogelijkheden. En of u nu kiest voor eenvoud of juist flink wilt uitpakken, water en energie kunt u met de juiste techniek altijd besparen. Wij vertellen u graag hoe.

Heeft u te maken met een beperking? Met kennis van zaken adviseren wij u over sanitair aanpassingen voor ouderen en mindervaliden.

Alle werkzaamheden in 1 hand

Als er flink verbouwd moet worden is overzicht houden en een goede planning een must. Ziet u daar tegenop? Dan is het goed om te weten dat wij deze taak graag van u overnemen. Al het werk blijft in 1 hand en u wordt niet langer omver geblazen door het bouwstof. Nog een voordeel: u heeft al die tijd 1 aanspreekpunt, waar u met al uw vragen terecht kunt.

Installatiebedrijf H.J. de Vries verzorgt niet alleen alle benodigde installatiewerkzaamheden omtrent het sanitair, wij regelen ook de timmerman, schilder en tegelzetter voor u. U heeft dus geen omkijken meer naar de afstemming van de werkzaamheden. Over comfort gesproken!

sanitair installatiemonteur Mulder