VAN ONDERHOUD TOT SNELLE OPLOSSING

U doet elke dag een beroep op uw cv-ketel. En op tropische dagen van het jaar schakelt u gedachteloos uw airco aan. Kortom, u gaat er vanuit dat alles werkt. En terecht. Een storing is niet altijd te voorkomen, maar u wilt wel op uw installaties kunnen vertrouwen. Zorgvuldig en vakkundig onderhoud van uw installaties is daarom een vereiste.

Preventief onderhoud

Onderhoud is werk waar Installatiebedrijf H.J. de Vries vertrouwd mee is. Sterker nog, we staan erom bekend dat we een servicegericht installatiebedrijf zijn. Een storing lossen wij snel op.

Voor alle typen onderhoud kunt u terecht. Van de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw cv-ketel of andere installatie(s) tot en met kleine huishoudelijke ongemakken: die kraan die maar blijft lekken, bijvoorbeeld.

En heeft u toch onverhoopt te maken met een storing van uw installatie, dan staan wij voor u klaar. Wij bieden u telefonische support, of we komen gewoon even langs.

Bij een storing kunt u op ons rekenen

Als uw cv-ketel of warmwaterinstallatie een keer hapert, dan wilt u er eigenlijk meteen naar laten kijken. Dat begrijpen wij. Met onze service heeft u altijd de zekerheid dat een van onze servicemonteurs snel voor u klaar staat.

service en storingsdienst HJ de Vries

SERVICEDIENST